Zonnepanelen Amsterdam

Zonnepanelen Garant helpt u in Amsterdam verder met al uw zaken rondom zonne-energie. Wilt u zonnepanelen, zonnecollectoren of een zonneboiler laten plaatsen of heeft u een onderhoudsklus? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend offertes aan bij installateurs in de regio. Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven, waardoor u verzekerd bent van een goede service, scherpe prijzen en kwaliteit!

Kwaliteit en hoogstaande service

Alle professionals die zijn aangesloten hebben jarenlange ervaring en weten hierdoor iedere klus tot een fantastisch eindresultaat op te leveren. Wij selecteren de installateurs naast ervaring op kennis. Dit wordt gewaarborgd door het Kluskeurmerk, die alle deelnemende bedrijven dragen. Het voordeel voor u is dat de installateurs continu gecontroleerd worden op belangrijke zaken als bedrijfsvoering en de deugdelijkheid van het geleverde werk. Wanneer u eventueel toch niet tevreden bent over de werkzaamheden, dan is er bovendien altijd nog een onafhankelijke geschillencommissie die u bij zal staan. Via ons komt u dus zonder zorgen in contact met de beste specialisten uit Amsterdam!

De voordelen van zonne-energie

Zonne-energie is een mooie manier om iets voor het milieu te doen en tegelijkertijd fors te besparen. Door het aanleggen van panelen wekt u uw eigen stroom op uit zonlicht. Het zonlicht wordt opgevangen en omgezet in stroom. Zonnecollectoren worden gebruikt voor het opwekken van warmte, om in combinatie met een zonneboiler bijvoorbeeld uw eigen water te verwarmen. Met deze technische innovaties bespaart u dus flink op uw gas- en elektriciteitskosten! U hoeft dus niet mee te gaan met de telkens stijgende energieprijzen. Een gemiddeld gezin bespaart zelfs rond de 400 euro op jaarbasis.

Gratis een offerte aanvragen

Via Zonnepanelen Garant vindt u specialisten op het gebied van zonne-energie. Wij zijn u van dienst voor het plaatsen en onderhouden van zonnecollectoren, -panelen, of uw zonneboiler. U kunt hier op deze pagina gratis en volledig vrijblijvend een offerte-aanvraag doen bij meerdere installateurs uit Amsterdam. Wij sturen uw aanvraag naar diverse bedrijven en zij stellen een offerte voor u op. Vervolgens vergelijkt u de prijsopgaven met elkaar om tot een goede keuze te komen!

Zonnecollector

Een zonnecollector vangt de warmte op van de zon. U kunt uw huis hierdoor verwarmen met natuurlijk zonlicht. In combinatie met een zonneboiler kunt u er ook warm water mee produceren. Met een zonnecollector bespaart u dus aanzienlijk op uw stookkosten.

Rendement van zonnepanelen

De investering die u doet verdient zich na een aantal jaren terug. Dit precieze aantal hangt af van zaken als uw stroomgebruik, uw soort huis en de ligging van uw woning. Zeker is dat u op de lange termijn geld zult verdienen door gebruik te maken van zonne-energie.

Subsidie op zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen, dan is het mogelijk om hier subsidie voor te ontvangen. De Overheid vergoedt namelijk tot en met 650 euro op de aanschaf. De aanvraag loopt via het Agentschap NL.

Comments are closed.