Zonnepanelen Castricum

De vraag naar zonnepanelen is de afgelopen jaren in Nederland en dus ook in Castricum aanzienlijk gestegen. Overweegt u een zonnepaneel aan te schaffen? Neem dan eens contact op met Zonnepanelen Garant. Bij ons zijn uitsluitend specialisten op het gebied van zonne-energie aangesloten en zij kunnen u het juiste advies geven en het zonnepaneel of zonneboiler installeren in uw woning in Castricum. Aarzel dus niet langer en vraag via het formulier diverse offertes aan!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Maatschappelijk verantwoorde keuzes maken is steeds belangrijker geworden in de Nederlandse samenleving. Mensen kiezer bewuster en leven bewuster. De aanschaf van een zonnepaneel sluit hier uitstekend op aan. Neem contact op met onze specialisten in Castricum en laat u voorlichten over het juiste zonnepaneel voor uw woning of bedrijfspand. Twijfelt u nog? Lees dan wat meer over de voordelen van zonnepanelen! Zonne-energie is duurzaam en verdient zichzelf terug, u zult een directe besparing merken op uw energiekosten en de levensduur van een zonnepaneel bedraagt gemiddeld 25 tot 30 jaar. Dit houdt dus in dat de terugverdientijd vele malen korter is dan de levensduur. Bovendien produceren de panelen altijd energie, ook in de winter, en is het milieuvriendelijk.

Merkenoverzicht

Enkele bekende merken van zonnepanelen zijn o.a. Sharp, Sanyo, Sunpower, Aleo Solar, Sharp, NSI, SMA, Xunligth, Brunton en Delta. De installateurs die bij ons in Castricum zijn aangesloten kunnen nagenoeg alle zonnepaneel systemen leveren tegen scherpe prijzen.

Diverse soorten

Er bestaan verschillende soorten zonnepanelen, maar het principe is bij elke type hetzelfde; het omzetten van zonlicht naar energie. Verwar dit overigens niet met de werking van een zonneboiler. Een zonneboiler is een systeem waarbij een warmwaterboiler samenwerkt met een zonnecollector, waarbij de collector elektromagnetische straling van het zichtbare zonlicht direct omzet in warmte. Dit principe is hetzelfde als bij een tuinslang gevuld met water die de hele dag in de zon ligt, dit water wordt dan ook door het zonlicht verwarmd.

Systeem achter het zonnepaneel

Het populairste systeem van zonnepanelen is het systeem dat rechtstreeks wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Sommige van deze systemen kunnen zelfs niet-gebruikte energie retourneren aan de energieleverancier! Onze specialisten in Castricum kunnen ook autonome zonnepanelen leveren, hierbij wordt de opgewekte kracht in een accu opgeslagen en is geen verbinding met het elektriciteitsnetwerk nodig.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw situatie om zonne-energie te winnen? Of prefereert u toch een zonneboiler? Vul dan nu het offerteformulier in en onze experts uit Castricum zullen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte sturen.

Comments are closed.