Zonnepanelen Den Haag

De afgelopen periode is de vraag naar zonnepanelen in Nederland aanzienlijk toegenomen. Een aantal jaren geleden was het een uitzondering wanneer een woning of bedrijfspand was voorzien van een zonnepaneel. Tegenwoordig is dit door allerlei oorzaken anders. Zonne-energie komen we overal tegen in het Nederlandse landschap, zo ook in Den Haag. De specialisten die deelnemen aan Zonnepanelen Garant adviseren u op het gebied van zonnestroom. Tevens bieden onze leveranciers hun diensten en assortiment tegen scherpe prijzen aan. Neem gerust een kijkje op de website, of vul eens het offerte formulier in.

Waarom kiezen voor een zonnepanelen?

Het begrip “maatschappelijk verantwoord” is een steeds prominentere rol gaan spelen in de Nederlandse maatschappij. In tijden waarin mensen maatschappelijk bewust gaan leven is het een logische stap om in kaart brengen of men zich door middel van zonne-energie kan onderhouden van zelf gewonnen elektriciteit. De experts uit Den Haag bieden hierin uitkomst. Onderstaand een opsomming van de voordelen.

• U bespaart direct op uw energiekosten
• Zonnestroom is milieuvriendelijk
• Duurzame energie verdient zichzelf terug
• De terugverdientijd is veel korter dan de levensduur
• Panelen produceren altijd energie, ook in de winter
• Een zonnepaneel is makkelijk te onderhouden
• De levensduur is minimaal 25-30 jaar
• U heeft geen vergunning nodig

Diverse soorten

Het principe van ieder zonnepaneel is hetzelfde, namelijk het omzetten van zonlicht naar energie. De deelnemende leveranciers bieden zonnepanelen aan in verschillende soorten en merken. De materialen die worden gebruikt zijn verschillend, zo bestaan er versies waarbij de zonnecellen bestaand uit amorf silicium, mono-kristallijn of poly-kristallijn silicium. Daarnaast kunnen ze zijn uitgerust met een ondoorzichtige achterkant of een glasplaat. Een “doorzicht” zonnepaneel laat licht door, doordat de zonnecellen tussen twee glasplaten zijn geplaatst. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen, twijfel dan niet en neem eens contact op met onze installateurs uit Den Haag.

Systeem achter het zonnepaneel

De meest gekozen oplossing voor woningen en kantoren is het zonnepanelensysteem dat direct wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Bepaalde van deze systemen kunnen niet gebruikte stroom retourneren aan de energieleverancier. De deelnemende installateur uit Den Haag biedt ook autonome zonnepanelen aan. Bij dit systeem wordt de opgewekte energie opgeslagen in een accu. Er is geen verbinding met een elektriciteitsnetwerk nodig. Deze oplossing wordt toegepast bij boten, vakantiehuisjes of caravans.

Merkenoverzicht

Sharp, Sanyo, Sunpower, Aleo Solar, Sharp, NSI, SMA, Xunligth, Brunton en Delta zijn enkele bekende merken. Onze installateurs kunnen nagenoeg alle systemen aanbieden tegen scherpe tarieven. Wij voorzien u bovendien van een gedegen advies voor het winnen van zonnestroom.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn om zonne-energie te winnen door het plaatsen van zonnepanelen? De gelieerde experts uit Den Haag verschaffen u geheel vrijblijvend meer informatie. Wanneer u het offerteformulier invult hoort u spoedig van ons.

Alle gelieerde specialisten dragen het Kluskeurmerk, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit!

Comments are closed.