Zonnepanelen Enschede

Op zoek naar een zonnepaneelspecialist in Enschede en omgeving? Denk dan eens aan Zonnepanelen Garant, inmiddels een bekende naam op het gebied van zonne-energie. Wij hebben een netwerk van gerenommeerde specialisten in Enschede die u kunnen bijstaan met deskundig advies over zonnepanelen of een zonneboiler. Onze specialisten kunnen natuurlijk ook de installatie van een zonnepaneel of zonneboiler bij u verzorgen. En wees gerust, alle bij ons aangesloten bedrijven worden zorgvuldig door ons gecontroleerd en beoordeeld. U bent dus verzekerd van kwaliteit, uitstekende service en garantie! Een prettig gevoel!

Ontwikkeling van het zonnepaneel

Het gebruik maken van zonnepanelen is vandaag de dag geen uitzondering meer, door nieuwe technieken en (tijdelijke) subsidies zijn ook steeds meer bedrijven in en inwoners van Enschede de nieuwe eigenaar geworden van een zonnepaneel.

Voordelen zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Enschede is een maatschappelijke verantwoorde keuze en geheel van deze tijd. Niet alleen is zonne-energie milieu vriendelijk, het levert u ook een directe besparing op van uw energiekosten. En wat u misschien nog niet wist, de zonnepanelen produceren altijd energie, dus ook in de winter. Bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden en hebben ze een levensduur van 25 tot 30 jaar! Daarbij komt nog dat de terugverdientijd veel korter is dan de levensduur van het zonnepaneel. Voor het hebben van een zonnepaneel heeft u in gemeente Enschede en omgeving geen vergunning nodig.

Soorten en merken

Zonnepanelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en merken, maar het principe blijft hetzelfde; een zonnepaneel zet zonlicht om in energie. Verwar de werking van het zonnepaneel niet met een zonneboiler. Een zonneboiler is een systeem waarbij een warmwaterboiler samenwerkt met een zonnecollector, waarbij de collector elektromagnetische straling van het zichtbare zonlicht direct omzet in warmte. Het principe van een zonneboiler is hetzelfde als bij een tuinslang gevuld met water die de hele dag in de zon ligt, dit water wordt dan ook door het zonlicht verwarmd. Elk zonnepaneel zet dus zonlicht om in energie, maar er bestaat wel verschil in de technieken. De panelen kunnen zijn opgebouwd uit bijvoorbeeld amorf silicium, mono-kristallijn of poly-kristallijn silicium en ze kunnen een ondoorzichtige achterkant hebben of gebruik maken van een glasplaat.

Offerte aanvragen

Benieuwd geworden naar de opties voor bijvoorbeeld zonnepanelen of een zonneboiler in uw woning of bedrijfspand in Enschede en welk prijskaartje er aanhangt? Neem dan contact op met de bij ons aangesloten zonnepaneelspecialisten. Vul het offerteformulier in en vermeld hierop uw wensen. Onze experts zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Comments are closed.