Zonnepanelen Flevoland

Zonnepanelen Garant is uitgegroeid tot bekende naam op het gebied van zonne-energie. Dit maakt dat wij u ook in Flevoland van dienst kunnen zijn. Wij werken samen met gerenommeerde aanbieders. Niet ieder bedrijf is echter geschikt voor deelname aan onze dienst, het bedrijf moet het Kluskeurmerk mogen voeren. Op deze manier kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit garanderen en heeft u onder andere beschikking over een onafhankelijke bemiddelingsregeling, mocht er onverhoopt iets niet volledig naar wens zijn. Onze groei is te danken aan de toegenomen populariteit van zonnepanelen en de kwaliteit van de aangesloten specialisten. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem gerust een kijkje op de website of vraag eens een offerte aan.

Ontwikkeling van het zonnepaneel

Enige tijd geleden was het een uitzondering wanneer een woning was voorzien van een zonnepaneel. Tot voor kort werd een zonnepaneel alleen gebruikt in de ruimtevaart, de panelen waren enorm duur en zwaar. Gebruik van nieuwe technieken en de (tijdelijke) subsidie hebben ervoor gezorgd dat deze techniek zijn weg heeft gevonden naar het bedrijfsleven en de burgers, zo ook in Flevoland. Door de technologische ontwikkelingen zijn panelen ook geschikt voor het Nederlandse klimaat en is het goed mogelijk om eigen zonnestroom te winnen.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen passen bij de ontwikkeling die de maatschappij momenteel doormaakt. Maatschappelijk verantwoorde keuzes maken speelt een steeds prominentere rol in het dagelijkse leven, denk bijvoorbeeld aan eten, vervoer en dus ook energie. Zonnepanelen Garant Flevoland zet de voordelen voor u op een rijtje.

• U bespaart direct op uw energiekosten
• Zonne-energie is milieuvriendelijk
• Een zonnepaneel verdient zichzelf terug
• De terugverdientijd is veel korter dan de levensduur
• Panelen produceren altijd energie, ook in de winter
• Makkelijk te onderhouden
• De levensduur is minimaal 25-30 jaar
• U heeft geen vergunning nodig

Soorten en merken

Er bestaan verschillende soorten en merken zonnepanelen. Het principe van ieder paneel is hetzelfde, ze zetten namelijk zonlicht om in energie. De techniek die hiervoor wordt gebruikt is verschillend. Zo zijn er panelen opgebouwd uit amorf silicium, mono-kristallijn of poly-kristallijn silicium. Daarnaast kunnen ze zijn voorzien van een ondoorzichtige achterkant of een glasplaat. Een “doorzicht” paneel laat licht door, doordat de zonnecellen tussen twee glasplaten zijn geplaatst. Indien u specifieke vragen heeft over de mogelijkheden dan brengen de aangesloten leveranciers uit Flevoland u graag op de hoogte. Dit kan zeer eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen.

Voor- en nadelen

Zonnepanelen zijn leverbaar in zeer veel verschillende merken. Ieder merk heeft zijn voor- en nadelen. De deelnemende installateur uit Flevoland geeft u kosteloos advies over welk soort zonnepaneel in uw geval het meest geschikt is. De deelnemende installateurs kunnen nagenoeg alle soorten en merken leveren.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend offertes aan bij de leveranciers uit Flevoland. Wanneer u het offerteformulier invult dan hoort u spoedig van ons. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid naar een bekende naam in de branche. Onze experts overtuigen u graag van hun kwaliteiten met een duidelijk advies en een scherpe offerte!

Comments are closed.