Zonnepanelen prijs

Door nieuwe technieken is de zonnepanelen prijs de laatste jaren sterk gedaald. Het wordt steeds gemakkelijker om te investeren in zonne-energie. Een investering in zonnepanelen wordt steeds sneller terug verdiend. Daarbij investeert de regering meer in zonnestroom met subsidie. De subsidie zorgt ervoor dat zonnepanelen steeds minder geld kosten om aan te schaffen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

De zonnepanelen prijs wordt sterk bepaald door het aantal zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen kunt u zelf bepalen aan de hand van het stroomverbruik. Hoeveel stroom verbruikt u jaarlijks? Maar vooral hoeveel wilt u besparen op uw stroomrekening? Een gemiddeld huishouden verbruikt al snel 4500 kWh per jaar. Hiervoor is 4100 WP nodig dit zijn al snel negen zonnepanelen om vijftig procent van de energierekening te besparen. Dit levert u gemiddeld een besparing op van vijfhonderd euro per jaar. De zonnepanelen prijs ligt op jaarbasis een stuk lager dan uw energiekosten.

Hoeveel kosten zonnepanelen mij jaarlijks?

De zonnepanelen prijs is een aanschafprijs en hierna worden er geen kosten meer gemaakt. Dit is een investering waar u ongeveer dertig jaar of langer mee kunt doen. Als u de investering deelt door dertig jaar dan weet u wat de zonnepanelen u jaarlijks kosten. U haalt hier vijftig procent van de energierekening af en u zult zien dat u jaarlijks veel bespaart. Als u exact de zonnepanelen prijs wilt weten dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt vervolgens zelf de berekening maken voor uw jaarlijkse besparing.

Wat is de exacte zonnepanelen prijs?

De exacte zonnepanelen prijs kan berekend worden aan de hand van het rendement dat u wilt behalen. Als u weet hoeveel u wilt gaan besparen aan energie dan kunnen wij precies voor u uitrekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Overweegt u om de overstap te maken naar zonnepanelen, maar wilt u toch meer informatie over de kosten? Aarzel vooral niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Comments are closed.