Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
zonnepanelen-garant.nl Advies- en infopunt zonnepanelen
zonnepanelen-garant.nl

Zonneboiler

U heeft misschien al eens in uw omgeving gehoord over een zonneboiler en de voordelen hiervan. Maar u heeft misschien nog niet een goed beeld van wat een zonneboiler precies is. In het kort omschreven maakt een zonneboiler gebruik van elektromagnetische straling en wordt dit omgezet in energie. De elektromagnetische straling is puur natuurlijk en komt voort uit zonlicht waardoor u goedkoop energie kunt opwekken.

 

Wat zijn de voordelen van uw eigen zonneboiler?

Door gebruik te maken van uw zonneboiler, maakt u minder gebruik van uw normale energiebron en gasverbruik. Op de eindrekening bespaart dit jaarlijks 45 % van uw energie en gasrekening. De zonneboiler prijs is een investering die u op langer termijn zo heeft terug verdiend. Naast een besparing van 45% stoot u ook bijna geen CO2 uit. Waardoor u meehelpt aan een schoner en duurzaam milieu. U kunt direct naar de mogelijkheden in uw woning kijken door via onze website een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Wat is de prijs van een zonneboiler?

De zonneboiler prijs is afhankelijk van het soort boiler dat u aanschaft en laat monteren. U kunt de aanschaf zien als een investering vanwege de lage energie en gasrekening. Maar dit is niet de enige reden waarom de zonneboiler prijs als een investering gezien wordt.

Het systeem is duurzaam gebouwd waardoor de boiler gerust dertig jaar meegaat. Een ander voordeel is dat de zonneboiler onderhoudsarm is en alleen een waterpeilcontrole nodig heeft.

 

Wat zijn de subsidie mogelijkheden?

Je kan verschillende subsidies krijgen voor een zonneboiler, zowel via de nationale overheid als de lokale overheid. Bekijk altijd goed de voorwaarden om te weten of je al dan niet in aanmerking komt.

 

 

Offertes voor een zonneboiler ontvangen?

Zonneboiler plaatsen? Kies voor een erkend installateur en verzeker jezelf van een correcte plaatsing. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.